Wie steekt er achter Learning2Match.com?

Customer Contact Career Portal

Als eerste in de Benelux richt Customer Contact Career Portal BV zich primair op het leveren van opleidingen en human resource development (HRD) tools voor de Contact Center branche. Zij levert voor deze doelgroep blended learning via het internet opleidingsplatform Learning2Match.com. Blended Learning houdt in dat er grotendeels via het internet wordt opgeleid, aangevuld met face-to-face sessies.

 

Het opleidingsprogramma "Klantcontact Medewerker" bevat 25 leermodules, bestaande uit een combinatie van 17 e-learning modules en 8 face-to-face sessies. Certificering op examenniveau T-bin Basis, SECC, zowel als op MBO niveau is mogelijk. Officiële certificering voor de contact center branche en kwalitatief uitstekende opleidingen komen nu binnen ieders bereik door flexibiliteit en meetbaar hoog rendement. Naast deze opleiding biedt CCC Portal ook TANGO, het internetprogramma waarmee u in korte tijd uw zittende of aspirant medewerkers kunt toetsen! Tango is inzetbaar voor uw werving en selectie, maar kan ook de competenties van uw huidige medewerkers meten.

Philipse

Philipse werkt reeds 20 jaar voor organisaties waar klantcontact een belangrijke rol speelt. Philipse biedt consultancy, interim (middle) management, development en opleidingen om klantcontact te optimaliseren. Bij Philipse staat de mens centraal: de medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor. Philipse ontwikkelde de zorgschil DANCE® , de visie achter het succesvolle klantcontact. Philipse verzorgt zowel product-, systeem- als vaardigheidstrainingen.

 

Philipse ontwikkelt onder meer de content (inhoud) op basis van DANCE® voor het internet opleidings- en certificeringsplatform Learning2Match.com. Hanny J.H.L. Philipse is zowel algemeen directeur van Philipse als van Customer Contact Career Portal BV. Naast Hanny Philipse vormen Anja Hulsenboom en Jan Walter Rozema het management team van beide ondernemingen.


Syntegra

Syntegra® is een specialist op het gebied van consultancy en systems integration. Syntegra® is onderdeel van British Telecom, één van de grootste en meest succesvolle telecommunicatiebedrijven ter wereld. Syntegra® kent een jaaromzet van ca. 1 miljard euro en heeft meer dan 5.000 medewerkers in Europa, Amerika en Azië. Syntegra® zorgt voor de infrastructuur, de techniek en de hosting van de totale leeromgeving van Learning2Match.com.