Het Learning Management Systeem Docent®  (2 van 2)

 

Het Learning Management Systeem (LMS) Docent® is een vast onderdeel van het concept Learning2Match.com. Het LMS Docent® wordt door Syntegra® gehost en beheerd. U heeft dus geen extra investering nodig in systemen of in het onderhoud hiervan. Het LMS is via het Internet bereikbaar, zowel vanaf kantoor als vanaf elke andere willekeurige pc. Autorisatie wordt verleend op basis van log-in codes.

 

De e-learning portal van CCC Portal BV is te benaderen op het internet via de url: www.learning2match.com. Het welkomstscherm van Learning2Match.com bevat het laatste nieuws over de ontwikkelingen van de contact center markt en beschrijft de mogelijkheden van e-learning. Op deze pagina kan een deelnemer zijn naam en inlogcode invoeren, waarna hij vervolgens naar zijn eigen persoonlijke welkomstscherm van het Learning Management Systeem Docent® wordt gerouteerd. Hierin kan een deelnemer zijn eigen leerplan vinden en de e-learning module, die hij wil volgen, aankiezen. Voor een klassikale opleiding kan men zich opgeven. Learning2Match.com is zo opgebouwd dat een deelnemer zich pas kan aanmelden voor een klassikale module, nadat hij de voorbereidende e-learningmodules met voldoende resultaat heeft afgerond.

 

 

 

Samenvattend is een LMS een uitstekende - management-tool waarmee u uw trainingsproces verbetert en u het leerproces van uw medewerkers beter kunt sturen. Daarnaast kunt U inzicht krijgen in en sturen op het gebruik van beschikbare trainingsuren.

 

 

Klik hier voor de Duur van het opleidingstraject