Ondersteuning bij E-learning

 

Om de voortgang te stimuleren tijdens e-learning, biedt Learning2Match.com de deelnemer de mogelijkheid om ondersteuning en advies te vragen. Zo kan een deelnemer:

·         De personal coach aanroepen via mail en chat voor advies;

·         Advies en inspiratie/motivatie krijgen van de study buddy

Het opleidingsprogramma 'Klantcontact Medewerker' zal inhoudelijk via e-learning en traditioneel klassikale les worden gegeven (blended learning). Een centraal team van trainers/docenten (personal coachs) begeleidt de cursisten op afstand. 

De functie van de personal coach is om deelnemers te ondersteunen in het leerproces tijdens het leren van e-learning modules. De personal coach is een trainer van Philipse, die bekend is met de didactiek DANCE® en de leerstof van de portal en die op de hoogte is van de voortgang van de deelnemer. Een deelnemer kan tijdens het leren in contact treden met zijn personal coach door hem op te roepen via chat of e-mail vanaf zijn scherm. Het target-servicelevel is bepaald op een responsetijd van de personal coach van minder dan een half uur. De personal coach kan door observatie van toetsresultaten en contactfrequentie en –inhoud ook zelf, pro-actief, ondersteuning aanbieden / ingrijpen.

 

 

Klik hier voor De Face-to-Face Modules van Learning2Match.com